www.volgjezorg.nl, aanmelding LSP voor praktijk de Vijver – Huisartsenpraktijk de Vijver-Lunter – Scherpenzeel

Huisartsenpraktijk de Vijver

Huisartsen

Mw. M.H. Lunter & mw. A. Roemer.

Zelfstandige waarnemers mw. E.M. Grosfeld, mw. M.S. van Kamp en dhr M. Volman.

Wij zijn van 8-17 uur telefonisch bereikbaar voor afspraken, uitslagen, overleg en advies via telefoonnummer 033-2772179, waarbij u kunt kiezen voor een terugbel afspraak.

Bovendien kunt u in ons patiëntportaal 24 uur per dag snel, veilig en online zaken regelen, zoals herhaalrecepten aanvragen, vragen stellen en afspraken inplannen.

Spoedgevallen

Bij SPOED eisende hulpvragen overdag: via telefoonnummer 033-2772179 kiest u optie 1 en wordt DIRECT te woord gestaan.

SPOED eisende zorg in avond, nacht en weekend wordt verzorgd door Huisartsenpost Amersfoort na telefonische afspraak via 085 – 773 11 00 (gratis). Inwoners van Renswoude en Overberg kunnen Spoedpost Gelderse Vallei bellen via 0318 – 200 800.

Levensbedreigend? Bel 112!

Locatie

Onze praktijk is gevestigd in Eerstelijnscentrum Het Foort, Vijverlaan 4E te Scherpenzeel.

Het praktijkgebied waarin wij zorg verlenen bestaat uit postcode 3925, daar buiten altijd in overleg.

Terug naar overzicht

www.volgjezorg.nl, aanmelding LSP voor praktijk de Vijver

Het Landelijk Schakelpunt (LSP) is een netwerk waar zorgaanbieders op kunnen aansluiten. Via dit netwerk kunnen zij medische gegevens over hun patiënten raadplegen in elkaars systemen – 24 uur per dag, zeven dagen in de week. Bijvoorbeeld op de huisartsenpost in het weekend of in de avond.

Het Landelijk Schakelpunt is geen database: er worden geen medische gegevens in opgeslagen. Die gegevens blijven gewoon staan in de dossiers bij de huisarts en apotheek. Die bepalen wat andere zorgverleners wel en niet kunnen zien. In uw dossier kunnen andere zorgaanbieders, via het Landelijk Schakelpunt, de belangrijkste informatie bekijken, bijvoorbeeld over medicatie.

Als u toestemming geeft, melden uw huisarts en apotheken u aan. Komt u bij een andere zorgaanbieder, dan kan die andere zorgaanbieder de gegevens bekijken die hij nodig heeft voor uw behandeling.

Voor de praktijk van dokter Roemer meldt u zich via www.volgjezorg.nl aan bij huisartsenpraktijk de Vijver-Roemer en voor de praktijk van dokter Lunter bij maatschap huisartsenpraktijk de Vijver.

Publicatiedatum: 10-11-2023