www.volgjezorg.nl, aanmelding LSP voor praktijk de Vijver – Huisartsenpraktijk de Vijver – Scherpenzeel
Header afbeelding
Vijverlaan 4E 3925 EM Scherpenzeel Tel:033-2772179 | Spoed optie 1

Terug naar overzicht

www.volgjezorg.nl, aanmelding LSP voor praktijk de Vijver

Het Landelijk Schakelpunt (LSP) is een netwerk waar zorgaanbieders op kunnen aansluiten. Via dit netwerk kunnen zij medische gegevens over hun patiënten raadplegen in elkaars systemen – 24 uur per dag, zeven dagen in de week. Bijvoorbeeld op de huisartsenpost in het weekend of in de avond.

Het Landelijk Schakelpunt is geen database: er worden geen medische gegevens in opgeslagen. Die gegevens blijven gewoon staan in de dossiers bij de huisarts en apotheek. Die bepalen wat andere zorgverleners wel en niet kunnen zien. In uw dossier kunnen andere zorgaanbieders, via het Landelijk Schakelpunt, de belangrijkste informatie bekijken, bijvoorbeeld over medicatie.

Als u toestemming geeft, melden uw huisarts en apotheken u aan. Komt u bij een andere zorgaanbieder, dan kan die andere zorgaanbieder de gegevens bekijken die hij nodig heeft voor uw behandeling.

Voor de praktijk van dokter Roemer meldt u zich via www.volgjezorg.nl aan bij huisartsenpraktijk de Vijver-Roemer en voor de praktijk van dokter Lunter bij maatschap huisartsenpraktijk de Vijver.

Publicatiedatum: 02-06-2024