Urine-onderzoek – Huisartsenpraktijk de Vijver-Lunter – Scherpenzeel

Huisartsenpraktijk de Vijver

Huisartsen

Mw. M.H. Lunter & mw. A. Roemer.

Zelfstandige waarnemers mw. E.M. Grosfeld, mw. M.S. van Kamp en dhr M. Volman.

Wij zijn van 8-17 uur telefonisch bereikbaar voor afspraken, uitslagen, overleg en advies via telefoonnummer 033-2772179, waarbij u kunt kiezen voor een terugbel afspraak.

Bovendien kunt u in ons patiëntportaal 24 uur per dag snel, veilig en online zaken regelen, zoals herhaalrecepten aanvragen, vragen stellen en afspraken inplannen.

Spoedgevallen

Bij SPOED eisende hulpvragen overdag: via telefoonnummer 033-2772179 kiest u optie 1 en wordt DIRECT te woord gestaan.

SPOED eisende zorg in avond, nacht en weekend wordt verzorgd door Huisartsenpost Amersfoort na telefonische afspraak via 085 – 773 11 00 (gratis). Inwoners van Renswoude en Overberg kunnen Spoedpost Gelderse Vallei bellen via 0318 – 200 800.

Levensbedreigend? Bel 112!

Locatie

Onze praktijk is gevestigd in Eerstelijnscentrum Het Foort, Vijverlaan 4E te Scherpenzeel.

Het praktijkgebied waarin wij zorg verlenen bestaat uit postcode 3925, daar buiten altijd in overleg.

Urine-onderzoek

Bij vermoeden van een blaasontsteking kunt u voor 10 uur uw urine bij de assistente inleveren. Voor een goede beoordeling is het van belang om de eerste ochtend urine (of in ieder geval urine die langer dan 3 uur in de blaas heeft gezeten) op te vangen in een schoon potje en dat zo spoedig mogelijk bij ons in te leveren. U kunt de urine het beste in de koelkast bewaren tot u het inlevert bij de assistente. Vervolgens willen wij graag weten wat uw klachten zijn, omdat dit de keuze van medicatie kan bepalen. U zult dus bij het inleveren van urine bij de assistente een formulier ontvangen met het verzoek dit zo nauwkeurig mogelijk in te vullen. U kunt in de loop van de dag bellen voor de uitslag.