Afspraken – Huisartsenpraktijk de Vijver-Lunter – Scherpenzeel

Huisartsenpraktijk de Vijver

Huisartsen

Mw. M.H. Lunter & mw. A. Roemer.

Zelfstandige waarnemers mw. E.M. Grosfeld, mw. M.S. van Kamp en dhr M. Volman.

Wij zijn van 8-17 uur telefonisch bereikbaar voor afspraken, uitslagen, overleg en advies via telefoonnummer 033-2772179, waarbij u kunt kiezen voor een terugbel afspraak.

Bovendien kunt u in ons patiëntportaal 24 uur per dag snel, veilig en online zaken regelen, zoals herhaalrecepten aanvragen, vragen stellen en afspraken inplannen.

Spoedgevallen

Bij SPOED eisende hulpvragen overdag: via telefoonnummer 033-2772179 kiest u optie 1 en wordt DIRECT te woord gestaan.

SPOED eisende zorg in avond, nacht en weekend wordt verzorgd door Huisartsenpost Amersfoort na telefonische afspraak via 085 – 773 11 00 (gratis). Inwoners van Renswoude en Overberg kunnen Spoedpost Gelderse Vallei bellen via 0318 – 200 800.

Levensbedreigend? Bel 112!

Locatie

Onze praktijk is gevestigd in Eerstelijnscentrum Het Foort, Vijverlaan 4E te Scherpenzeel.

Het praktijkgebied waarin wij zorg verlenen bestaat uit postcode 3925, daar buiten altijd in overleg.

Afspraken

Spreekuur op afspraak

Spreekuren van huisartsen, assistentes en praktijkverpleegkundigen zijn uitsluitend volgens afspraak.
De assistentes zijn bevoegd om diverse handelingen te verrichten, zoals injecties geven, oren uitspuiten, uitstrijkjes maken, wonden verzorgen, zwachtelen, hechtingen verwijderen, hartfilmpjes maken en bloeddrukmetingen.
Daarnaast zijn er bij ons praktijkverpleegkundigen werkzaam. Zij verrichten speciale spreekuren voor longpatiënten, diabeten en ouderenzorg.

Beltijden

U kunt de assistente tussen 8.00 en 17.00 uur bereiken voor het maken van afspraken, uitslagen opvragen, telefonisch advies of andere vragen. Van 10.15-10.45 en 16-17 uur zijn wij vanwege overleg slechts bereikbaar voor spoed. Om uw hulpvraag goed in te schatten kan de assistente het één en ander uitvragen. Zij kan dan ook afstemmen of uw afspraak beter 10 of 20 minuten kan duren.

In ons keuzemenu per juni 2023 bieden wij u de mogelijkheid om niet meer te hoeven wachten in de wachtrij aan de telefoon. Wij kunnen u terugbellen! Uiteraard heeft u ook altijd nog de keus om wel te blijven wachten, maar de wachttijd is hetzelfde als de terugbeltijd.  Als u kiest voor terugbellen verliest u dus niet uw positie in de rij.

Huisbezoek

Mocht u niet in staat zijn naar de praktijk toe te komen, dan kunt u in overleg met de assistente een huisbezoek afspreken. Wilt u in dat geval alstublieft vóór 10 uur bellen.

Patiëntportaal

Regel met gemak uw zorg online!
In het patiëntportaal kunt u 24 uur per dag snel, veilig en online contact met uw huisarts hebben. Met uw eigen account logt u veilig in en hoeft u niet elke keer opnieuw uw gegevens in te voeren. Via dit portaal kunt u herhaalrecepten aanvragen, vragen stellen en afspraken inplannen.

SPOED & EHBO

Als dringend medische hulp nodig is belt u 033-2772179 en kiest 1 voor SPOED

Voor eerste hulp bij ongelukken overdag (een open wond, verbranding of andere acute aandoening) kunt u direct bij ons terecht. Belt u, zo mogelijk, naar de praktijk dat u er aan komt, zodat wij rekening kunnen houden met uw komst.

Terugbelspreekuur huisartsen

U kunt voor vragen terecht tussen 08.00 en 17.00 uur. U krijgt in eerste instantie de assistente aan de lijn. Mocht zij uw vraag niet direct kunnen beantwoorden of wilt u uw huisarts zelf telefonisch spreken dan maakt zij een afspraak voor een terugbelactie op korte termijn. Wij bellen naar uw telefoonnummer thuis of mobiel.

Uitstrijkjes

De uitstrijkjes in het kader van het bevolkingsonderzoek worden door de assistentes verricht. Als u aangeeft dat de afspraak voor een uitstrijkje is, kunt u met hen een afspraak maken.

Uitslagen

Voor uitslagen kunt u de assistente bellen via ons terugbelsysteem. Geef daarbij aan dat het om een uitslag gaat.