Praktijkverpleegkundige – Huisartsenpraktijk de Vijver-Lunter – Scherpenzeel

Huisartsenpraktijk de Vijver

Huisartsen

Mw. M.H. Lunter & mw. A. Roemer.

Zelfstandige waarnemers mw. E.M. Grosfeld, mw. M.S. van Kamp en dhr M. Volman.

Wij zijn van 8-17 uur telefonisch bereikbaar voor afspraken, uitslagen, overleg en advies via telefoonnummer 033-2772179, waarvan 10.15-10.45 uur en 16-17 uur alleen voor spoed.

Spoedgevallen

Bij SPOED eisende hulpvragen overdag: via telefoonnummer 033-2772179 kiest u optie 1 en wordt DIRECT te woord gestaan.

SPOED eisende zorg in avond, nacht en weekend wordt verzorgd door Huisartsenpost Amersfoort na telefonische afspraak via 085 – 773 11 00 (gratis).

Levensbedreigend? Bel 112!

Locatie

Onze praktijk is gevestigd in Eerstelijnscentrum Het Foort, Vijverlaan 4E te Scherpenzeel.

Het praktijkgebied waarin wij zorg verlenen bestaat uit postcode 3925, daar buiten altijd in overleg.

Praktijkverpleegkundige

Praktijkondersteuners

Praktijkondersteuner Jeanette Witvliet is verpleegkundige, speciaal opgeleid voor het begeleiden van mensen met chronische ziekten zoals diabetes, astma en COPD (longziekten) en hoge bloeddruk. U kunt ook bij haar terecht voor begeleiding bij het stoppen met roken. Indien nodig kan zij u thuis bezoeken.

Daarnaast is binnen alle Scherpenzeelse huisartsenpraktijken Praktijkverpleegkundige Ouderenzorg Marchien van Dijk werkzaam. Zij werkt samen met diverse andere zorgverleners, zoals medewerkers van Thuiszorg en Huis in de Wei. Ook zij bezoekt ouderen zo nodig thuis. Samen met de huisarts kan ze begeleiding tijdens de laatste levensfase bieden. Verder is ze gespecialiseerd in wondzorg.

Sinds 2014 werken in de huisartsenpraktijken in het Foort ook praktijkondersteuners GGZ, dat wil zeggen Geestelijke Gezondheidszorg, om bij psychische problematiek tijdig laagdrempelige zorg te bieden.

In 2023 vormen Alberdien Polinder, Caroline Brand en Elmira Karels het team van praktijkondersteuners GGZ.

Alle praktijkondersteuners verlenen hun zorg in samenwerking met de huisartsen. Zij hebben óók een beroepsgeheim. De zorg valt onder huisartsenzorg, zodat er voor patiënten geen kosten aan verbonden zijn.