November 2014: Naderend pensioen dokter Reijneker – Huisartsenpraktijk de Vijver-Lunter – Scherpenzeel

Huisartsenpraktijk de Vijver

Huisartsen

Mw. M.H. Lunter & mw. A. Roemer.

Zelfstandige waarnemers mw. E.M. Grosfeld, mw. M.S. van Kamp en dhr M. Volman.

Wij zijn van 8-17 uur telefonisch bereikbaar voor afspraken, uitslagen, overleg en advies via telefoonnummer 033-2772179, waarbij u kunt kiezen voor een terugbel afspraak.

Bovendien kunt u in ons patiëntportaal 24 uur per dag snel, veilig en online zaken regelen, zoals herhaalrecepten aanvragen, vragen stellen en afspraken inplannen.

Spoedgevallen

Bij SPOED eisende hulpvragen overdag: via telefoonnummer 033-2772179 kiest u optie 1 en wordt DIRECT te woord gestaan.

SPOED eisende zorg in avond, nacht en weekend wordt verzorgd door Huisartsenpost Amersfoort na telefonische afspraak via 085 – 773 11 00 (gratis). Inwoners van Renswoude en Overberg kunnen Spoedpost Gelderse Vallei bellen via 0318 – 200 800.

Levensbedreigend? Bel 112!

Locatie

Onze praktijk is gevestigd in Eerstelijnscentrum Het Foort, Vijverlaan 4E te Scherpenzeel.

Het praktijkgebied waarin wij zorg verlenen bestaat uit postcode 3925, daar buiten altijd in overleg.

Terug naar overzicht

November 2014: Naderend pensioen dokter Reijneker

Na 37 jaar in Scherpenzeel werkzaam te zijn geweest, gaat dhr. Reijneker zich voorbereiden op zijn afscheid als huisarts.
Als eerste stap draagt hij per 1 januari 2015 zijn praktijk over aan mevr. Lunter.
Zij is sinds 1993 huisarts. Mogelijk is zij u al bekend, omdat zij sinds 2008 werkzaam is in de praktijk van mw. Roemer.
Tot de zomer van 2015 zal dhr. Reijneker op dinsdag en donderdag werkzaam blijven in de praktijk. Mevr. Lunter  zal gaan werken op  maandag, woensdag en vrijdag.
Uw inschrijving in de praktijk van dhr. Reijneker wordt in principe door ons omgezet naar inschrijving in de praktijk van mevr. Lunter. Mocht u hierover vragen hebben, dan kunt u dat via de assistentes kenbaar maken
De praktijkovername brengt veranderingen met zich mee, voor zowel u als patiënt als voor ons als medewerkers. Wij vragen hiervoor uw begrip en streven ernaar om de veranderingen in onze huisartsenpraktijk zo soepel mogelijk te laten verlopen.

Publicatiedatum: 28-07-2021