Maart 2021: corona vaccinaties – Huisartsenpraktijk de Vijver-Lunter – Scherpenzeel

Huisartsenpraktijk de Vijver

Huisartsen

Mw. M.H. Lunter & mw. A. Roemer.

Zelfstandige waarnemers mw. E.M. Grosfeld, mw. M.S. van Kamp en dhr M. Volman.

Wij zijn van 8-17 uur telefonisch bereikbaar voor afspraken, uitslagen, overleg en advies via telefoonnummer 033-2772179, waarbij u kunt kiezen voor een terugbel afspraak.

Bovendien kunt u in ons patiëntportaal 24 uur per dag snel, veilig en online zaken regelen, zoals herhaalrecepten aanvragen, vragen stellen en afspraken inplannen.

Spoedgevallen

Bij SPOED eisende hulpvragen overdag: via telefoonnummer 033-2772179 kiest u optie 1 en wordt DIRECT te woord gestaan.

SPOED eisende zorg in avond, nacht en weekend wordt verzorgd door Huisartsenpost Amersfoort na telefonische afspraak via 085 – 773 11 00 (gratis). Inwoners van Renswoude en Overberg kunnen Spoedpost Gelderse Vallei bellen via 0318 – 200 800.

Levensbedreigend? Bel 112!

Locatie

Onze praktijk is gevestigd in Eerstelijnscentrum Het Foort, Vijverlaan 4E te Scherpenzeel.

Het praktijkgebied waarin wij zorg verlenen bestaat uit postcode 3925, daar buiten altijd in overleg.

Terug naar overzicht

Maart 2021: corona vaccinaties

Zoals u uit de media weet is Nederland druk bezig met corona vaccinaties regelen. Helaas veranderen die plannen regelmatig, onder andere doordat de leveringen van vaccins worden uitgesteld. Als huisartsenpraktijk zijn wij slechts een radertje in dit geheel en hebben geen invloed op de landelijke werkwijze. Daardoor kunnen wij u niet meer vertellen dan u via GGD, RIVM en overheid hoort.

In ieder geval zal een deel van onze patiënten door de GGD gevaccineerd worden en een deel door ons. Maar wie er wanneer en hoe aan de beurt is kunnen wij totaal niet voorspellen. Als u aan de beurt bent zult u via een van de gebruikte kanalen worden uitgenodigd. Wij vragen u daar op te wachten.

Publicatiedatum: 28-07-2021