Maart 2021: Corona vaccinatie Astra Zeneca – Huisartsenpraktijk de Vijver-Lunter – Scherpenzeel

Huisartsenpraktijk de Vijver

Huisartsen

Mw. M.H. Lunter & mw. A. Roemer.

Zelfstandige waarnemers mw. E.M. Grosfeld, mw. M.S. van Kamp en dhr M. Volman.

Wij zijn van 8-17 uur telefonisch bereikbaar voor afspraken, uitslagen, overleg en advies via telefoonnummer 033-2772179, waarbij u kunt kiezen voor een terugbel afspraak.

Bovendien kunt u in ons patiëntportaal 24 uur per dag snel, veilig en online zaken regelen, zoals herhaalrecepten aanvragen, vragen stellen en afspraken inplannen.

Spoedgevallen

Bij SPOED eisende hulpvragen overdag: via telefoonnummer 033-2772179 kiest u optie 1 en wordt DIRECT te woord gestaan.

SPOED eisende zorg in avond, nacht en weekend wordt verzorgd door Huisartsenpost Amersfoort na telefonische afspraak via 085 – 773 11 00 (gratis). Inwoners van Renswoude en Overberg kunnen Spoedpost Gelderse Vallei bellen via 0318 – 200 800.

Levensbedreigend? Bel 112!

Locatie

Onze praktijk is gevestigd in Eerstelijnscentrum Het Foort, Vijverlaan 4E te Scherpenzeel.

Het praktijkgebied waarin wij zorg verlenen bestaat uit postcode 3925, daar buiten altijd in overleg.

Terug naar overzicht

Maart 2021: Corona vaccinatie Astra Zeneca

Wij kunnen u het goede nieuws brengen dat het vaccineren met AstraZeneca weer wordt hervat. Wij kunnen ons indenken dat dit vragen bij u oproept. Meer informatie over het vaccin, de reden van het stopzetten van het vaccineren en de uitkomsten van het onderzoek kunt u vinden op https://www.rijksoverheid.nl/onderwerpen/coronavirus-vaccinatie.

Voor de praktijk van dokter Lunter wordt het donderdag 25 maart (ipv 18 maart) en blijft 10 juni.

Voor de praktijk van dokter Roemer blijft het woensdag 24 maart en 16 juni.

Komt u alstublieft op het afgesproken tijdstip.

Wij horen geluiden dat mensen graag zelf een keuze willen maken in het type vaccin. Dat is tot op heden niet mogelijk. Als u geen gebruik maakt van deze uitnodiging kunnen wij niet aangeven of en wanneer u wel een vaccin kunt krijgen.

Ook horen wij dat mensen aangeven dat AstraZeneca minder goed werkt dan de andere vaccins die op de markt zijn. Uit onderzoek blijkt echter dat het vaccin meer dan 90% werkt tegen een ernstig beloop van de infectie. Het voorkomt ziekenhuisopname, behandeling op de Intensive Care en overlijden.

Publicatiedatum: 28-07-2021