21 april 2020: Webinar Corona-periode doorkomen als gezin, 20.30-21.30 uur – Huisartsenpraktijk de Vijver-Lunter – Scherpenzeel

Huisartsenpraktijk de Vijver

Huisartsen

Mw. M.H. Lunter & mw. A. Roemer.

Zelfstandige waarnemers mw. E.M. Grosfeld, mw. M.S. van Kamp en dhr M. Volman.

Wij zijn van 8-17 uur telefonisch bereikbaar voor afspraken, uitslagen, overleg en advies via telefoonnummer 033-2772179, waarbij u kunt kiezen voor een terugbel afspraak.

Bovendien kunt u in ons patiëntportaal 24 uur per dag snel, veilig en online zaken regelen, zoals herhaalrecepten aanvragen, vragen stellen en afspraken inplannen.

Spoedgevallen

Bij SPOED eisende hulpvragen overdag: via telefoonnummer 033-2772179 kiest u optie 1 en wordt DIRECT te woord gestaan.

SPOED eisende zorg in avond, nacht en weekend wordt verzorgd door Huisartsenpost Amersfoort na telefonische afspraak via 085 – 773 11 00 (gratis). Inwoners van Renswoude en Overberg kunnen Spoedpost Gelderse Vallei bellen via 0318 – 200 800.

Levensbedreigend? Bel 112!

Locatie

Onze praktijk is gevestigd in Eerstelijnscentrum Het Foort, Vijverlaan 4E te Scherpenzeel.

Het praktijkgebied waarin wij zorg verlenen bestaat uit postcode 3925, daar buiten altijd in overleg.

Terug naar overzicht

21 april 2020: Webinar Corona-periode doorkomen als gezin, 20.30-21.30 uur

Webinar: Hoe kom je als gezin de lange Corona-periode door?

Voor ouders uit Woudenberg en Scherpenzeel organiseren Coöperatie De Kleine Schans en Centrum voor Jeugd en Gezin Scherpenzeel op dinsdag 21 april de webinar ‘Hoe kom je als gezin de lange Corona-periode door?’. Deelname is gratis.

Want het is een pittige tijd. Er komt als ouders veel op ons af. We hebben deze weken als gezin intensief met elkaar te maken. We moeten ons eigen (thuis)werk zien te verenigen met de begeleiding van het schoolwerk van de kinderen en de kinderen fulltime om ons heen. We hebben onze eigen zorgen, onzekerheden en emoties, maar zien ook die van de kinderen. Dat levert veel vragen op:

  • Hoe begeleiden we kinderen zo goed mogelijk in deze Coronatijd?
  • Wat bespreek je wel en niet?
  • Hoe help je ze bij hun angsten en vragen, en andere emoties?
  • Hoe komen we de dagen zo goed mogelijk door?
  • Hoe zorg je voor een goede dagindeling?
  • Hoe zorgen we als ouders dat we zelf overeind blijven, en onze spanningen niet op de kinderen richten?
  • En hoe zorgen we ervoor dat de stap terug naar het normale leven zo makkelijk mogelijk verloopt?

Je kunt deze workshop gratis volgen. Aanmelding is wel noodzakelijk en kan via deze link: https://groot-en-klein.webinargeek.com/hoe-kom-je-als-gezin-de-corona-periode-door-7

De webinar duurt van 20.30 tot 21.30 uur. Kinderpsycholoog en opvoedkundige Tischa Neve helpt ouders op weg met antwoorden en ideeën. We kijken samen naar de enorme uitdagingen waar we voor staan, maar ook naar de kansen die dit alles meebrengt voor je gezin! Via de chat kunnen ouders meedenken, praten en is er ruimte voor vragen. De leeftijd is heel breed: van jong tot pubers.

Wijs ook andere ouders op dit webinar. Het is interessant voor alle ouders met kinderen in allerlei leeftijden.

Let op! Lukt het je op dinsdag 21 april niet om mee te kijken? Geen probleem, schrijf je dan toch in, je ontvangt na afloop van het webinar een linkje waarmee je de webinar nog een maand lang terug kunt kijken!

Publicatiedatum: 28-07-2021