2013 Dokter Westerlaken nieuwe huisarts in de praktijk van dokter Reijneker – Huisartsenpraktijk de Vijver-Lunter – Scherpenzeel

Huisartsenpraktijk de Vijver

Huisartsen

Mw. M.H. Lunter & mw. A. Roemer.

Zelfstandige waarnemers mw. E.M. Grosfeld, mw. M.S. van Kamp en dhr M. Volman.

Wij zijn van 8-17 uur telefonisch bereikbaar voor afspraken, uitslagen, overleg en advies via telefoonnummer 033-2772179, waarbij u kunt kiezen voor een terugbel afspraak.

Bovendien kunt u in ons patiëntportaal 24 uur per dag snel, veilig en online zaken regelen, zoals herhaalrecepten aanvragen, vragen stellen en afspraken inplannen.

Spoedgevallen

Bij SPOED eisende hulpvragen overdag: via telefoonnummer 033-2772179 kiest u optie 1 en wordt DIRECT te woord gestaan.

SPOED eisende zorg in avond, nacht en weekend wordt verzorgd door Huisartsenpost Amersfoort na telefonische afspraak via 085 – 773 11 00 (gratis). Inwoners van Renswoude en Overberg kunnen Spoedpost Gelderse Vallei bellen via 0318 – 200 800.

Levensbedreigend? Bel 112!

Locatie

Onze praktijk is gevestigd in Eerstelijnscentrum Het Foort, Vijverlaan 4E te Scherpenzeel.

Het praktijkgebied waarin wij zorg verlenen bestaat uit postcode 3925, daar buiten altijd in overleg.

Terug naar overzicht

2013 Dokter Westerlaken nieuwe huisarts in de praktijk van dokter Reijneker

Dokter Westerlaken is de nieuwe huisarts in de prakijk van dokter Reijneker. Hij gaat op vrijdag de hele dag werken. Dokter van Melick heeft dus de praktijk verlaten om samen met dokter Mulder in de huisartsneprakijk de Vlieter te werken. Dokter Westerlaken kent Het Foort en Scherpenzeel reeds omdat hij zijn laatste stage van de huisartsenopleiding bij dokter Mulder in huisartsenprakijk de Vlieter heeft doorlopen.

Publicatiedatum: 28-07-2021